Ons team

Demelza

Hallo allemaal,
Ik ben Demelza Lucassen, eigenaresse van Beautysalon Borne. Naast eigenaresse ben ik ook nagelstyliste en zet ik mooie eyeliners, Helemaal aan het begin is het nagelvak als hobby begonnen. En wat is er nou niet mooier dan van je hobby je werk te maken en het uit te laten groeien met een super team waar ik heel trots op ben! Samen maken we beauty salon borne tot een groot begrip in omstreken! Komen jullie ook keer langs voor een lekker bakje koffie in onze gezellige salon?

Richelle

Ik ben Richelle en ik woon in hengelo met mijn man en 2 kinderen. Ik ben al enige tijd een gediplomeerd allround nagelstylist. Met de nodige ervaring is het mijn grootste passie en hobby om van een slechte nagel of Nagelbijter weer een mooi resultaat te maken! En het belangrijkste vind ik dat onze klanten altijd weer blij de deur uitgaan met mooi gelakte nagels en ook houd ik van een gezellig praatje onder het genot van een lekker bakje koffie of thee! Kom jij ook?

Ellen

Hoi, mijn naam is Ellen. Ik ben sinds 2003 gediplomeerd schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, pedicure, visagist en laser specialist. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende salons. Ik heb vele cursussen en trainingen gevolgd en dat doe ik nog steeds. Sinds 2019 werk ik met heel veel plezier in onze altijd gezellige salon. In de salon doe ik eigenlijk van alles. Ik heb veel afwisseling en dat maakt mijn werk nog leuker! Het zetten van permanente make-up doe ik heel veel en dat vind ik geweldig om te doen. Ook vind ik het super leuk om een heerlijke gezichtsbehandeling te geven. Ik luister graag naar je wensen en ik word er blij van als jij nog mooier en relaxter de salon verlaat. Tot snel bij mij in de stoel.

Chiara

Mijn naam is Chiara, ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en nagelstyliste en ik ben woonachtig in Hengelo. Al een aantal jaar maak ik deel uit van het gezellige team van Beautysalon Borne. Met veel plezier voorzie ik klanten van mooie en verzorgde nagels, behandelingen en modelleer ik graag wenkbrauwen! graag zie ik jullie terug bij ons in de salon!

Imke

Mijn naam is Imke. ik woon samen met mijn vriend in Almelo. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste, permanente make-up artist, pedicure en laserspecialist. Na de opleiding heb ik extra specialisaties gedaan, waaronder huid verbeterende behandelingen, pedicure, lash lift, permanente make-up en visagie. Per 1 september 2023 mocht ik het team van Beautysalon Borne versterken, en kan niet wachten om je te voorzien van prachtige wenkbrauwen of een ontspannende behandeling met een eerlijk huidadvies. Zie ik je snel in onze gezellige salon?

Nienke

Hoi, mijn naam is Nienke en ik woon in Borne. Sinds vorig jaar versterk ik het team van beauty salon Borne. Ik ben een gediplomeerd nagelstyliste en ik werk met veel plezier binnen het team. Jullie zullen mij vaker zien op de donderdag avond want dan kan je een behandeling inplannen voor de laser of de nieuwste behandeling de Cryolipolyse (vetbevriezing) mijn passie ligt het meest bij de nagels en ik hoop jullie dan ook snel te zien aan mijn tafel.

Contact

[email protected]

074-2660016

 

Follow