Demelza

Eigenaresse, nagelstylist en permanente make-up artist

Ik ben Demelza Lucassen, eigenaresse van Beautysalon Borne en Hengelo.

Naast eigenaresse ben ik ook nagelstyliste en zet ik mooie wenkbrauwen d.m.v. een nieuwe techniek de Powder (umbre) brow! Helemaal aan het begin is het nagelvak als hobby begonnen. En wat is er nou niet mooier dan van je hobby je werk te maken. Ik ben begonnen op een slaapkamer aan het Rigtersplein in Borne en vond dat op een gegeven moment te saai. Ik heb me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en op 1 september 2009 was mijn eigen bedrijf Beautysalon Borne een feit.
Ik ben gestart in een kapsalon die ruimte over had. Eindelijk had ik collega’s en dat was erg gezellig. Na een jaar kreeg ik de mogelijkheid om deze zaak over te nemen en opeens had ik mijn eigen kapsalon! Bijna 5 jaar geleden heb ik een nagelstyliste aangenomen en daardoor kwam er snel een tweede nageltafel bij. Vervolgens heb ik weer iemand aangenomen en wat was ik ontzettend trots. Door de groei moest uitgebreid worden en zijn we in 2015 verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Grotestraat.
Doordat we weer uit ons jasje groeiden en verbouwen in Borne geen optie was, ontstond er een nieuw plan: Beautysalon Hengelo.
Wat mij erg aanspreekt in mijn werk is naast het ouwehoeren met klanten, de klanten voorzien van mooie nagels en wenkbrauwen. Voor alle schoonheidsbehandelingen en mooie voeten enz. enz. daar zorgen mijn collega’s voor en wat wil een vrouw nog meer?